In zijn nieuwste boek 'Anti-informatie. Hoe deze te creëren' geeft Laurens van Lieshout antwoorden op vragen als waarom er nepnieuws is, waarom mensen een complottheorie aanhangen en veel meer.
Volledig scherm
In zijn nieuwste boek 'Anti-informatie. Hoe deze te creëren' geeft Laurens van Lieshout antwoorden op vragen als waarom er nepnieuws is, waarom mensen een complottheorie aanhangen en veel meer. © Rene Manders/DCI Media

Laurens van Lieshout uit Mierlo is een man met een boodschap, geschreven en geschilderd

MIERLO - Waarom is er nepnieuws? Waarom hangen mensen een complottheorie aan? Op vragen als deze geeft Mierlonaar Laurens van Lieshout in zijn nieuwste boek ‘Anti-informatie. Hoe deze te creëren’ antwoord.  Een kwestie van ‘doorgeven van kennis’.

  1. Jeugd kan eindelijk weer voetballen ‘voor het echie’ in Regiocup; ‘Het publiek zou de grote winnaar geweest zijn’
    PREMIUM

    Jeugd kan eindelijk weer voetballen ‘voor het echie’ in Regiocup; ‘Het publiek zou de grote winnaar geweest zijn’

    STEENSEL - Het klonk weer als vanouds. Coaches die spelers fanatiek aanmoedigden en gejuich bij een doelpunt. Zaterdagochtend kon het weer, althans voor jeugdteams. Nu de regels versoepeld worden timmerde de KNVB een alternatieve competitie in elkaar; De Regiocup. De spelertjes van de Knegsel Steensel Combinatie (KSC) en De Valk uit Valkenswaard waren er maar wat blij mee. Eindelijk weer een potje ‘voor het echie'. Zij wel, want niet alle clubs kregen het geregeld.