Er kwamen dit jaar aanzienlijk minder mensen naar groenevenement Bloem & Tuin in Nuenen maar bij zowel bezoekers als standhouders overheerst een tevreden gevoel.
Volledig scherm
Er kwamen dit jaar aanzienlijk minder mensen naar groenevenement Bloem & Tuin in Nuenen maar bij zowel bezoekers als standhouders overheerst een tevreden gevoel. © Kees Martens/DCI Media

Minder gezichten op Bloem & Tuin maar wel met een tevreden blik

NUENEN - Het doorgaan hing aan een zijden draadje maar groenexpo Bloem & Tuin maakte als doorstroomlocatie afgelopen week een mooie comeback. Behalve veel groen was er ook veel tuinkunst te bewonderen, al kwamen er wel minder bezoekers dan bij andere edities.

  1. Wie fietste er in 1962 met het bevrijdingsvuur naar Eindhoven?

    Wie fietste er in 1962 met het bevrij­dings­vuur naar Eindhoven?

    EINDHOVEN - Volgende week komt het bevrijdingsvuur weer per fiets uit het Franse Bayeux. Dat was ook al het geval in 1962 wat op deze foto te zien is. Natuurlijk op 18 september als hier de bevrijding van Eindhoven herdacht wordt. Wie fietste er ooit mee vanuit Frankrijk en heeft daar nog bijzondere of grappige herinneringen aan? We komen graag via d.hoekstra@ed.nl met u in contact. Kijk ook op ed.nl/oudedoos voor meer foto’s.