Monkey Town Mierlo.
Volledig scherm
Monkey Town Mierlo. © Monkey Town Mierlo

Monkey Town begint online serie met Joris en Rogier de Avonturier

MIERLO - Indoor speelparadijs Monkey Town lanceert Monkey Kidz TV. Op woensdagmiddag 1 april is de eerste aflevering te zien op YouTube. 

Ook Monkey Town, met onder meer vestigingen in Mierlo en Valkenswaard, heeft de deuren moeten sluiten vanwege de coronacrisis. Met een online serie willen de uitbaters van de speelpaleizen kinderen die thuiszitten toch wat plezier brengen. ,,Soms met een educatief randje”, aldus Joris Naalden van Monkey Town. 

Wonen in Monkey Town

In de serie is te zien dat mascotte en bewoner Oehlie zich een beetje alleen voelt nu er al een tijdje geen kinderen meer op bezoek komen in de speeltuin. Dit hebben vaste entertainer Rogier de Avonturier en zijn vriendje Joris - onder meer bekend van familiefilms als De Verdwenen Pakjesboot en Joris & Boris en het Geheim van de Tempel - opgelost door ook in Monkey Town te gaan wonen. Met zijn drieën maken ze er een dolle boel van. De hele dag zijn ze aan het dansen of knutselen, spelen ze spelletjes en houden ze wedstrijden.

Vanaf woensdag 1 april komt er elke maandag, woensdag en vrijdag om 13.00 uur een nieuwe aflevering op het YouTube-kanaal van Monkey Kidz TV.