Vanwege 'de gedwongen pauze' in de muzieksector is Mierlonaar Marcel Mulders een initiatief begonnen om op afstand samen muziek te maken.
Volledig scherm
PREMIUM
Vanwege 'de gedwongen pauze' in de muzieksector is Mierlonaar Marcel Mulders een initiatief begonnen om op afstand samen muziek te maken. © Sem Wijnhoven/DCI Media

Muziek voor lege zaal maar volle bak thuis

MIERLO - Het is rustig in de kunst- en cultuursector, te rustig voor veel muzikanten. Zoals Mierlonaar Marcel Mulders. Hij bedacht een manier om op afstand samen te werken met ‘lotgenoten’. Muziek steunt en verbindt.  

 1. Eerste Fun triatlon in Geldrop een succes: ‘Volgend jaar gaan we voor een erkende wedstrijd’

  Eerste Fun triatlon in Geldrop een succes: ‘Volgend jaar gaan we voor een erkende wedstrijd’

  GELDROP - Met een deelnemersveld van 69 volwassen en 14 jeugd triatleten ging zaterdagochtend de eerste Fun triatlon in Geldrop van start. De winnaar was Jeffrey Reijnders (26) uit Sittard met een tijd van 1:07:03, waarin hij 500 meter zwom, 20 kilometer fietste en 5 kilometer rende. De eerste dame - die in de einduitslag als 3e over de streep kwam - was Jeanine Kocken, eveneens uit Sittard.
 2. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
  Update

  1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

  Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.