Drie van de vier nieuwe wethouders in Nuenen zijn donderdagavond geïnstalleerd: Ralf Stultiëns, Sandor Löwik en Bertje van Stiphout (vlnr). De benoeming van vierde wethouder John Geven wordt later verwacht.
Volledig scherm
PREMIUM
Drie van de vier nieuwe wethouders in Nuenen zijn donderdagavond geïnstalleerd: Ralf Stultiëns, Sandor Löwik en Bertje van Stiphout (vlnr). De benoeming van vierde wethouder John Geven wordt later verwacht. © Anette van de Goor/DCI Media

Nuenen heeft een nieuw gemeentebestuur, maar nog geen eensgezindheid

NUENEN - Het nieuwe bestuur van de gemeente Nuenen is aangetreden, maar de zo vurig gewenste eensgezindheid in de politiek is nog niet helemaal gevonden.  

  1. Aaihonden brengen lang vervlogen herinneringen boven

    Aaihonden brengen lang vervlogen herinnerin­gen boven

    EINDHOVEN/GELDROP - Een reus van een hond en vier kleintjes kregen de bewoners van het Eindhovense Engelsbergen vorige week op bezoek. De Geldropse honden vormen de aaihondengroep die de senioren, die intensieve zorg nodig hebben, een leuke middag bezorgden. Ze lieten zich aaien, knuffelen en kropen op schoot. Ze toverden een glimlach op de gerimpelde gezichten en maakten verhalen los over de huisdieren die de bewoners ooit gezelschap hebben gehouden.