Een nachtelijke autobrand in 2018 in Nuenen bleek voorbode van een volgende aanslag op de woning van de ouders van de man.
Volledig scherm
PREMIUM
Een nachtelijke autobrand in 2018 in Nuenen bleek voorbode van een volgende aanslag op de woning van de ouders van de man. © Bert Jansen

Obsessieve ex laat spoor van branden achter in Nuenen en blijft zelfs vanuit de cel gevaarlijk

DEN BOSCH – Stalken van zijn ex was niet genoeg voor een geboren Deurnenaar. De rechtbank veroordeelde hem tot vijf jaar cel omdat hij ook haar nieuwe vriend onder vuur nam. Hij stak diens auto in brand en zijn kantoor. Dat had een echtpaar op leeftijd het leven kunnen kosten. Waar hij niet op rekende: er zat een privé-detective op zijn staart.

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. Nuenense Kickbokser Robbie Hageman in seizoen 2 Kamp van Koningsbrugge: ‘Het was niet zoals ik had verwacht’

  Nuenense Kickbokser Robbie Hageman in seizoen 2 Kamp van Konings­brug­ge: ‘Het was niet zoals ik had verwacht’

  NUENEN - Kickbokser Robbie Hageman (30) uit Nuenen doet mee aan het televisieprogramma Kamp van Koningsbrugge. Daarin volgen deelnemers de commando-opleiding van The Special Forces, een van de zwaarste opleidingen ter wereld. Hageman zou dit jaar zijn terugkeer in de ring maken nadat in 2019 een hersentumor was ontdekt. Helaas bleek afgelopen zomer dat de tumor terug is gegroeid.