Marieke van der Burgt: ,,Een medicijn om de pijn te verlichten, een troostend woord, even een hand vasthouden, het hoort er allemaal bij.’’
Volledig scherm
PREMIUM
Marieke van der Burgt: ,,Een medicijn om de pijn te verlichten, een troostend woord, even een hand vasthouden, het hoort er allemaal bij.’’ © DCI Media

Ook terminale mensen ontspannen de nacht in laten gaan, dat doet Marieke van der Burgt in Geldrop

De Nacht DoorGELDROP - Wie zijn die mensen die werken als wij op één oor liggen? Het ED draait een nachtdienst mee, deze keer in hospice Het Baken in Geldrop. 

  1. Met 16 kinderen vertrokken de Verdonckjes uit Valkenswaard in 1955 naar Australië. Wie heeft er nog contact met dit gezin?

    Met 16 kinderen vertrokken de Verdonck­jes uit Valkens­waard in 1955 naar Australië. Wie heeft er nog contact met dit gezin?

    EINDHOVEN - Uit liefst achttien personen bestond het Valkenswaardse gezin Verdonck dat in 1955 naar Australië emigreerde. Hier bij vertrek op de foto vastgelegd door Frans van Mierlo. Hoe is het de gezinsleden vergaan aan de andere kant van de wereld? We komen via d.hoekstra@ed.nl graag in contact met mensen die meer informatie hebben. Kijk ook op ed.nl/oudedoos voor meer foto’s.