Volledig scherm
Steven Kruijswijk © Cor Vos

Op de foto met wielrenner Steven Kruijswijk

NUENEN - Nu het wielerseizoen 2019 er op zit heeft Steven Kruijswijk tijd om naar zijn geboorteplaats Nuenen te komen voor een huldiging. Bescheiden als hij is hoeft hij niet zo nodig alleen zelf in de belangstelling te staan, hij laat ook graag kinderen schitteren.

Zondag doet hij dat door om 12.00 uur het startschot te geven van de dikke banden race die wordt gereden in het Park en de Vincent van Goghstraat. Er wordt in drie leeftijdscategorieën gefietst. Om 13.00 uur reikt Kruijswijk de prijzen uit. Tussendoor en daarna is het mogelijk om met hem op de foto te gaan of zijn handtekening te vragen. In Het Klooster is er, ook voor volwassenen, een fototentoonstelling over Steven Kruijswijk te bekijken en hij brengt ook zijn wedstrijdfiets mee die in Het Klooster komt te staan. Hij fietst namelijk vanuit Geldrop met jeugdleden van zijn vroegere wielervereniging TML Dommelstreek naar Nuenen toe.

Steven Kruijswijk zal tot ongeveer 14.00 uur in Nuenen blijven. Inschrijven voor de dikke banden race is nog steeds mogelijk via de website. Hier is ook informatie over de wedstrijd te vinden.