Overvaller met mes bedreigt medewerker van tankstation Esso in Mierlo

VideoMIERLO - Een man heeft woensdagavond rond 22.30 uur het Esso-tankstation De Kim aan de Geldropseweg in Mierlo overvallen. De dader bedreigde een medewerker met een broodmes en eiste geld. Niemand raakte gewond. 

De overvaller is er te voet vandoor gegaan in onbekende richting. Hij wist een greep in de kassa te doen en ging er met geld vandoor.

De politie kwam met zes politieauto's en zette het tankstation met linten af om onderzoek te doen. Er wordt gekeken of er beelden zijn van de dader. Ook worden er camerabeelden uit de omgeving bekeken en worden er getuigen gehoord. Er is nog niemand opgepakt.

Volledig scherm
Overval op tankstation Esso in Mierlo. © Bert Jansen
Volledig scherm
Overval met mes op tankstation in Mierlo © Bert Jansen
  1. Geen ruimte voor nieuwbouw sporthal naast of achter Hongerman in Nuenen

    Geen ruimte voor nieuwbouw sporthal naast of achter Hongerman in Nuenen

    NUENEN - Een nieuwe sporthal in Nuenen past niet volledig naast of achter de huidige accommodatie, zoals de gemeenteraad wenst. Huizen rondom sporthal de Hongerman staan té dichtbij om nieuwbouw volledig los van het bestaande gebouw te maken. Onderzoek door een architect in opdracht van de gemeente Nuenen heeft dat uitgewezen. Er resteren vooralsnog drie varianten waarbij de nieuwe sporthal voor een kleiner of groter deel op de huidige plek komt.