Volledig scherm
Prinses Femme, alias Femke Arts. © Miriam Van Den Nieuwenhof

Prinses Femme voorop bij De Dwersklippels in Nuenen

NUENEN - Carnaval buldert door het bloed van het nieuwe carnavalskwartet van de Nuenense Dwersklippels: Prinses Femme en haar drie mannen. 

Prinses Femme alias Femke Arts is geboren in Geldrop, maar al vanaf 1984 getogen in Nuenen. Samen met haar man Jan Arts hebben zij twee dochters. 

Arts is zelfstandig ondernemer met haar bedrijf FEM! interieur projecten en bovendien in te huren als zelfstandig trouwambtenaar. De Nuenense Pronkzittingen zijn onlosmakelijk verbonden met haar. Ze was elf jaar de presentator. Vandaar haar motto 'Let's Pronk!'. Eerder was Arts Prinses van de Raod van Zatterdag en een van de 4Fun van Prins Heppie in 2013.

Een van de drie mannen is echtgenoot Jan Arts. Hem is het carnaval met de paplepel is ingegoten. Hij is geboren op elf-elf als zoon van Prins Plasticanus van De Dwersklippels en de eerste Prins van de Raod van Zatterdag.  Tweede van de drie mannen is Harry Smulders. Hij is geboren en getogen Nuenenaar, eveneens oud-prins en voormalig voorzitter van de Raod van Zatterdag. Man nummer drie is Remco van den Bogaard. Geboren in Eindhoven maar al sinds zijn jeugd woonachtig in Nuenen. Remco is sinds enkele jaren bestuurslid van Club111 Nuenen.