Ad Donkers en Matty Verkuijlen van de dorpsraad Gerwen en Sanders Aarts en Frans van Maasakkers van het bestuur van het dorpshuis (vlnr)
Volledig scherm
Ad Donkers en Matty Verkuijlen van de dorpsraad Gerwen en Sanders Aarts en Frans van Maasakkers van het bestuur van het dorpshuis (vlnr) © FotoMeulenhof

Radicale verbouwing voor dorpshuis Gerwen

GERWEN - Dorpshuis D’n Heuvel in Gerwen staat voor een uitbreiding en een 'radicale’ verbouwing. Als multifunctionele accommodatie moet het dorpshuis een prominentere rol krijgen in dorp. 

 1. Ook vandaag gezocht naar Tanja Groen: hoe de politie in de zoektocht uitkwam bij een vennetje op de Strabrechtse Heide
  PREMIUM
  VIDEO

  Ook vandaag gezocht naar Tanja Groen: hoe de politie in de zoektocht uitkwam bij een vennetje op de Strabrecht­se Heide

  HEEZE - Bijna dertig jaar na de verdwijning van studente Tanja Groen in Maastricht leidde het spoor naar natuurgebied de Strabrechtse Heide. Vlakbij een vennetje in Heeze zoekt de politie deze week naar haar lichaam. Over nieuwe verklaringen uit een oud onderzoek en de link met de veroordeeld moordenaar Wim S.: „Hij vertelde me dat hij met haar lichaam van pol naar pol was gesprongen.”
 2. Jeugd kan eindelijk weer voetballen ‘voor het echie’ in Regiocup; ‘Het publiek zou de grote winnaar geweest zijn’
  PREMIUM

  Jeugd kan eindelijk weer voetballen ‘voor het echie’ in Regiocup; ‘Het publiek zou de grote winnaar geweest zijn’

  STEENSEL - Het klonk weer als vanouds. Coaches die spelers fanatiek aanmoedigden en gejuich bij een doelpunt. Zaterdagochtend kon het weer, althans voor jeugdteams. Nu de regels versoepeld worden timmerde de KNVB een alternatieve competitie in elkaar; De Regiocup. De spelertjes van de Knegsel Steensel Combinatie (KSC) en De Valk uit Valkenswaard waren er maar wat blij mee. Eindelijk weer een potje ‘voor het echie'. Zij wel, want niet alle clubs kregen het geregeld.