Drukte in de Sluisstraat. Op de hoek Dwarsstraat-Sluisstraat is een ongeluk gebeurd waarbij een fietser zwaargewond raakte.
Volledig scherm
Drukte in de Sluisstraat. Op de hoek Dwarsstraat-Sluisstraat is een ongeluk gebeurd waarbij een fietser zwaargewond raakte. © Jean Pierre Reijnen/DCI Media

Sluisstraat en Dwarsstraat in Geldrop gaan gebukt onder sluipverkeer

GELDROP - De werkzaamheden aan de Peijnenburgweg en Mierloseweg in Geldrop veroorzaken een onverwerkbare hoeveelheid verkeer in de Sluisstraat en Dwarsstraat. De bewoners van de smalle straten voelen zich niet gehoord bij gemeente en politie als ze melding maken. Vooral de hoek Sluisstraat Dwarsstraat is berucht, daar raakte vorige week zaterdag een fietser zwaar gewond.

  1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

    Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”