Drukte in de Sluisstraat. Op de hoek Dwarsstraat-Sluisstraat is een ongeluk gebeurd waarbij een fietser zwaargewond raakte.
Volledig scherm
Drukte in de Sluisstraat. Op de hoek Dwarsstraat-Sluisstraat is een ongeluk gebeurd waarbij een fietser zwaargewond raakte. © Jean Pierre Reijnen/DCI Media

Sluisstraat en Dwarsstraat in Geldrop gaan gebukt onder sluipverkeer

GELDROP - De werkzaamheden aan de Peijnenburgweg en Mierloseweg in Geldrop veroorzaken een onverwerkbare hoeveelheid verkeer in de Sluisstraat en Dwarsstraat. De bewoners van de smalle straten voelen zich niet gehoord bij gemeente en politie als ze melding maken. Vooral de hoek Sluisstraat Dwarsstraat is berucht, daar raakte vorige week zaterdag een fietser zwaar gewond.

  1. Zieke kickbokser Robbie Hageman zamelt geld in voor Nicky (37) die óók kanker heeft: heel snel dure behandeling nodig
    PREMIUM

    Zieke kickbokser Robbie Hageman zamelt geld in voor Nicky (37) die óók kanker heeft: heel snel dure behande­ling nodig

    EINDHOVEN - Nicky van Meegen (37) uit Eindhoven vecht al meer dan 3,5 jaar tegen borstkanker. Inmiddels heeft ze er 71 chemokuren opzitten. Tweevoudig wereldkampioen kickboksen Robbie 'the Rabbit’ Hageman, die zelf een hersentumor heeft, schiet haar te hulp met een online veiling om geld in te zamelen. Dat heeft ze heel snel nodig, voor haar behandeling in Duitsland.