EINDHOVEN ED2020-3225 De Turkse gemeenschap wil een imamwoning bouwen bovenop het gemeenschapshuis aan de Bleekvelden 21. De gemeente is er tegen.
Volledig scherm
EINDHOVEN ED2020-3225 De Turkse gemeenschap wil een imamwoning bouwen bovenop het gemeenschapshuis aan de Bleekvelden 21. De gemeente is er tegen. © Jean Pierre Reijnen/DCI Media

Turken en gemeente Geldrop oneens over bouw imam-woning op gemeenschapshuis

GELDROP - De Turkse gemeenschap TMSG in Geldrop wil een woning voor de imam bouwen bovenop het gemeenschapshuis aan de Bleekvelden. Maar de gemeente vindt dat geen goed plan en adviseert de Turken het onderdeel imam-woning uit de vergunning-aanvraag te schrappen. 

 1. Ziek maar toch naar de kerk, wie ging er in 1955 naar het ziekentriduüm in de Gerardus Majellakerk?

  Ziek maar toch naar de kerk, wie ging er in 1955 naar het ziekentri­duüm in de Gerardus Majella­kerk?

  EINDHOVEN - Het ziekentriduüm in de St. Gerardus Majellakerk in 1955. Kerken met de naam Gerardus Majella staan in verschillende steden waaronder Eindhoven maar deze foto is wellicht gemaakt in Deurne waar decennialang een ziekentriduüm werd georganiseerd voor mensen die anders niet naar de kerk konden komen. Wie weet er meer? We horen het graag. Kijk ook op ed.nl/oudedoos of onder dit artikel voor meer foto’s.
 1. De winst in Venlo en Drommel onderweg naar Eindhoven: 'Blunders tien keer uitvergroot bij PSV'
  Play

  De winst in Venlo en Drommel onderweg naar Eindhoven: 'Blunders tien keer uitver­groot bij PSV'

 2. Helmond deze week oefenterrein voor zwaarbewapende soldaten
  Play

  Helmond deze week oefenter­rein voor zwaarbewa­pen­de soldaten