EINDHOVEN ED2020-3225 De Turkse gemeenschap wil een imamwoning bouwen bovenop het gemeenschapshuis aan de Bleekvelden 21. De gemeente is er tegen.
Volledig scherm
EINDHOVEN ED2020-3225 De Turkse gemeenschap wil een imamwoning bouwen bovenop het gemeenschapshuis aan de Bleekvelden 21. De gemeente is er tegen. © Jean Pierre Reijnen/DCI Media

Turken en gemeente Geldrop oneens over bouw imam-woning op gemeenschapshuis

GELDROP - De Turkse gemeenschap TMSG in Geldrop wil een woning voor de imam bouwen bovenop het gemeenschapshuis aan de Bleekvelden. Maar de gemeente vindt dat geen goed plan en adviseert de Turken het onderdeel imam-woning uit de vergunning-aanvraag te schrappen. 

  1. 1Minute Holiday voor de thuisblijvers in Eindhoven en Geldrop

    1Minute Holiday voor de thuisblij­vers in Eindhoven en Geldrop

    EINDHOVEN - De zomervakantie van 2020 is misschien wel een van de raarste ooit. Veel mensen blijven thuis of in eigen land, cancelden hun vakantie of kwamen er dit jaar niet eens aan toe om vakantieplannen te maken. Voor al die thuisblijvers bedacht Centrum voor de Kunsten Eindhoven (CKE )de 1Minute Holiday on Tour, een mini vakantie-ervaring die coronaproof naar de mensen toe komt, in hun eigen straat of buurt. Vandaag, zaterdag 11 juli ,bezoekt de 1Minute Holiday karavaan als eerste de bewoners van het Gelderlandplein in Drents Dorp in Eindhoven.