In een chalet op vakantiepark ‘t Wolfsven in Mierlo werd vorige week een dode vrouw aangetroffen.
Volledig scherm
In een chalet op vakantiepark ‘t Wolfsven in Mierlo werd vorige week een dode vrouw aangetroffen. © Fotopersbureau Bert Jansen

Twee mannen aangehouden in onderzoek naar dood van vrouw in vakantiepark Mierlo

MIERLO - De politie heeft twee mannen gearresteerd vanwege mogelijke betrokkenheid bij de dood van de vrouw (48) die vrijdagochtend werd gevonden in een chalet in Mierlo. De mannen waren in het bezit van eigendommen van de Eindhovense. 

De vrouw werd vrijdagochtend gevonden in een witte stacaravan op vakantiepark 't Wolfsven in Mierlo. De politie houdt er ernstig rekening mee dat zij door een misdrijf om het leven is gebracht. Daarom werd er al snel een Team Grootschalige Opsporing opgetuigd om onderzoek te doen naar deze complexe zaak. Gisteren is er sectie op het lichaam van de vrouw verricht, maar ook dat heeft geen duidelijkheid kunnen verschaffen.

De politie wilde de afgelopen dagen nauwelijks iets kwijt over de zaak, bijvoorbeeld ook niet hoe oud het slachtoffer was. Zij blijkt 48 jaar en afkomstig uit Eindhoven, meldt de politie. Naar nu blijkt, werden de twee mannen in het weekend al opgepakt. Zij waren in het bezit van spullen van de vrouw. Zij zitten nog altijd vast en hun rol wordt verder onderzocht.

Stacaravan paar weken bezet

De buren op het vakantiepark vertelden eerder tegen het ED dat de stacaravan waar de vrouw werd gevonden een paar weken bezet was geweest. Mogelijk verbleef de vrouw twee of drie weken op 't Wolfsven. Op het bospark ging verder het verhaal rond dat de vrouw in het gezelschap was van twee mannen. Of het daarbij gaat om de nu aangehouden mannen is niet duidelijk. 

De forensische recherche zocht het afgelopen weekend uitvoerig naar sporen in en om de recreatiewoning. Ook werd op het park een buurtonderzoek verricht. De politie sprak met getuigen en bewakingsbeelden werden bekeken.