Flexwerkers Esther Slockers, Maike Liebregts, Floor van Steen en Lizet Thielemans (vlnr) zoeken elkaar regelmatig op bij Stralend040 in Nuenen.
Volledig scherm
PREMIUM
Flexwerkers Esther Slockers, Maike Liebregts, Floor van Steen en Lizet Thielemans (vlnr) zoeken elkaar regelmatig op bij Stralend040 in Nuenen. © DCI Media

Veel aanbod flexwerken: ‘Thuis wacht de wasmand’

NUENEN/CRANENDONCK - Kopje koffie op tafel, klap de laptop open en slinger de wifi aan. Klaar voor een nieuwe werkdag. Nu veel mensen door corona thuiswerken, is het huis meteen hun kantoor. Ook zzp'ers werken veelal aan de keukentafel. Flexwerken op andere locaties kan dan een verademing zijn. Een knusse koffietent, officiële flexplek of het dorpscentrum; zolang er maar ruimte is én niet teveel afleiding.

 1. Haagse praktijk in de gemeente; Notulen ministerraad laten dingen zien die herkenbaar zijn in Geldrop-Mierlo
  INGEZONDEN OPINIE

  Haagse praktijk in de gemeente; Notulen minister­raad laten dingen zien die herkenbaar zijn in Gel­drop-Mier­lo

  GELDROP-MIERLO - Met een glimlach van herkenning las ik de bekend gemaakte notulen van de ministerraad naar aanleiding van de toeslagaffaire. De tweespalt soms -en de laatste tijd wat meer zichtbaar- aanwezig tussen de uitvoerende macht en de wetgevende macht, komt niet alleen landelijk voor. Geldrop-Mierlo en ongetwijfeld andere gemeenten in de regio vormen hierop écht geen uitzondering. Als voormalig coalitiepartner is hier voor mij wel een treffende vergelijking te maken.
 2. Een mysterie oplossen bij Kasteel Geldrop: ‘Een leuk verzetje in meivakantie’

  Een mysterie oplossen bij Kasteel Geldrop: ‘Een leuk verzetje in meivakan­tie’

  GELDROP - Het was een verrassing voor Evi, Lucas, Amber en Thijmen dat ze donderdagmiddag bij Kasteel Geldrop terechtkwamen. Ze hadden alleen coördinaten doorgekregen van het project True Friend. Geldrop-Mierlo is de eerste gemeente waar True Friend voor de basisschoolgroepen 7 en 8 is uitgerold. Het project organiseert een jaar lang uitdagingen en vriendenavonturen, zodat kinderen van groep 7 en 8 hun eigen gemeente leren kennen. Dit was de eerste uitdaging en er volgen er meer.
 1. Man zwaargewond na botsing tegen boom na achtervolging door politie
  Play

  Man zwaarge­wond na botsing tegen boom na achtervol­ging door politie

 2. Bruiloften in corona-tijd: 'Er wordt weer wat meer getrouwd'
  Play

  Bruiloften in corona-tijd: 'Er wordt weer wat meer getrouwd'