Henri en Jeannette Veldsink van Veldsink Groep in Nuenen.
Volledig scherm
Henri en Jeannette Veldsink van Veldsink Groep in Nuenen. © DCI Media

Veldsink Advies uit Nuenen breidt uit in Noord-Holland en Overijssel

NUENEN - Veldsink Advies heeft zich versterkt in Noord-Holland en Overijssel. De verzekeringsadviestak van Veldsink Groep in Nuenen heeft in beide provincies een overname gedaan.

Met het 31 medewerkers tellende Van ’t Riet Verzekeringen in Heerhugowaard zegt Veldsink ‘een belangrijke, onafhankelijke speler in de Noord-Hollandse markt op het gebied van verzekeringen en hypotheken’ te hebben binnengehaald. 

Ook rondde Veldsink de overname af van Rensen Assurantiën in Nijverdal. Dit kantoor heeft ook een RegioBank in huis en heeft tien medewerkers.

Flinke groei

Veldsink Advies telt inmiddels 52 kantoren, verspreid over tien provincies in Nederland.  Veldsink Groep maakt de laatste jaren een flinke groei door.  Tot de Veldsink Groep behoren ook NBG, Stopel, VCN Verzekeringen, VCN Hypotheek Service (De Financiële Makelaar, United Capital, Kredietpunt NL), Assist Verzuim en WorkingStyle. 

In totaal zijn er inmiddels ruim 1100 medewerkers werkzaam bij het familiebedrijf dat wordt geleid door Henri en Jeannette Veldsink.