Patrick de Rooij: ,,De ervaring leert dat de periode wanneer mensen tot rust komen, een omslagpunt is. We altijd wel een piek in september en oktober, maar die zal dit jaar groter zijn.”
Volledig scherm
PREMIUM
Patrick de Rooij: ,,De ervaring leert dat de periode wanneer mensen tot rust komen, een omslagpunt is. We altijd wel een piek in september en oktober, maar die zal dit jaar groter zijn.” © Sem Wijnhoven/DCI Media

Vitaliteitscoach Patrick de Rooij uit Mierlo: ‘Corona burnout is in aantocht’

MIERLO - Binnen nu en zes maanden voorziet vitaliteitscoach Patrick de Rooij dat een nieuwe groep mensen met stressgerelateerde klachten bij zijn bedrijf 2FIT4 in Mierlo aanklopt. Onder hen waarschijnlijk ook veel jongvolwassenen.

  1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
    Update

    1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

    Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.