Patrick de Rooij: ,,De ervaring leert dat de periode wanneer mensen tot rust komen, een omslagpunt is. We altijd wel een piek in september en oktober, maar die zal dit jaar groter zijn.”
Volledig scherm
PREMIUM
Patrick de Rooij: ,,De ervaring leert dat de periode wanneer mensen tot rust komen, een omslagpunt is. We altijd wel een piek in september en oktober, maar die zal dit jaar groter zijn.” © Sem Wijnhoven/DCI Media

Vitaliteitscoach Patrick de Rooij uit Mierlo: ‘Corona burnout is in aantocht’

MIERLO - Binnen nu en zes maanden voorziet vitaliteitscoach Patrick de Rooij dat een nieuwe groep mensen met stressgerelateerde klachten bij zijn bedrijf 2FIT4 in Mierlo aanklopt. Onder hen waarschijnlijk ook veel jongvolwassenen.

 1. Politiek Geldrop-Mierlo wil ondernemers wel helpen maar weet niet hoe

  Politiek Gel­drop-Mier­lo wil onderne­mers wel helpen maar weet niet hoe

  GELDROP-MIERLO - Zowel het college van B en W van Geldrop-Mierlo als de VVD heeft een raadsvoorstel ingediend om de door de coronamaatregelen getroffen ondernemers te ondersteunen. Het college wil 50.000 euro beschikbaar stellen, de VVD 30.000. Het college wil het geld besteden om getroffen ondernemers tot maximaal 500 euro te compenseren en de VVD wil met het geld ideeën financieren die ondernemers zelf aandragen.
 1. Herman van Veen treedt eindelijk weer op: 'Heel gelukkig dat dit kan'
  Play

  Herman van Veen treedt eindelijk weer op: 'Heel gelukkig dat dit kan'

 2. Schietpartij op Ekkersrijt in Son: mogelijk vanuit auto geschoten op andere auto
  Play

  Schietpar­tij op Ekkersrijt in Son: mogelijk vanuit auto geschoten op andere auto