De wielerploeg van Jumbo Visma is op zoek naar de nieuwe Steven Kruijswijk of Tom Dumoulin. Jonge talenten kunnen meedoen aan open trainingen.
Volledig scherm
PREMIUM
De wielerploeg van Jumbo Visma is op zoek naar de nieuwe Steven Kruijswijk of Tom Dumoulin. Jonge talenten kunnen meedoen aan open trainingen. © DCI Media

Wielertalenten opgelet: Jumbo Visma zoekt nieuwe Steven Kruijswijk of Tom Dumoulin

EINDHOVEN/GELDROP - Wielertalenten in de dop opgelet! Wielerploeg Jumbo Visma is op zoek naar een nieuwe Steven Kruijswijk. Of een nieuwe Tom Dumoulin. De succesvolle wielerploeg houdt op een aantal donderdagavonden speciale trainingen waar talent zich in de kijker kan rijden. De zoektocht is niet uit luxe geboren. Jongeren stappen steeds minder op de fiets. Bij wielerclub TML Dommelstreek in Geldrop schreven 22 renners zich in.

  1. Zelfrijdende auto geeft cardiologen Catharina Ziekenhuis inzicht in beste dottermethode
    PREMIUM

    Zelfrijden­de auto geeft cardiolo­gen Catharina Ziekenhuis inzicht in beste dotterme­tho­de

    EINDHOVEN - De bedenkers hadden het waarschijnlijk niet kunnen verzinnen, maar de kennis achter de zelflerende en zelfrijdende auto maakt een einde aan een verhitte discussie onder cardiologen. Want moet er nu wel of niet een fikse doorstroming in een kransslagader zijn om een vernauwing te meten? Rekenmethodes die zelfrijdende auto’s ook gebruiken, gaven het antwoord: ‘Ja, dat moet’.