Een 38-jarige Helmondse zwerver is volgens het Openbaar Ministerie verantwoordelijk voor de dood van een Eindhovense vrouw. Ze is met een shawl om haar nek gevonden in een vakantiewoning. Hij zegt dat ze zelf haar leven nam.
Volledig scherm
PREMIUM
Een 38-jarige Helmondse zwerver is volgens het Openbaar Ministerie verantwoordelijk voor de dood van een Eindhovense vrouw. Ze is met een shawl om haar nek gevonden in een vakantiewoning. Hij zegt dat ze zelf haar leven nam. © Tekening Adrien Stanziani

Zwerver met ‘ongezonde interesse voor wurgen van vrouwen’ hoort twintig jaar eisen

DEN BOSCH - De vrouw wilde niet meer leven. De week voorafgaand aan haar dood zocht ze methodes op internet. Toch ziet het Openbaar Ministerie een zwerver als moordenaar van de Eindhovense die februari vorig jaar gewurgd werd gevonden in een vakantiehuisje in Mierlo. Hij verdient twintig jaar cel, aldus het OM.

  1. Zieke kickbokser Robbie Hageman zamelt geld in voor Nicky (37) die óók kanker heeft: heel snel dure behandeling nodig
    PREMIUM

    Zieke kickbokser Robbie Hageman zamelt geld in voor Nicky (37) die óók kanker heeft: heel snel dure behande­ling nodig

    EINDHOVEN - Nicky van Meegen (37) uit Eindhoven vecht al meer dan 3,5 jaar tegen borstkanker. Inmiddels heeft ze er 71 chemokuren opzitten. Tweevoudig wereldkampioen kickboksen Robbie 'the Rabbit’ Hageman, die zelf een hersentumor heeft, schiet haar te hulp met een online veiling om geld in te zamelen. Dat heeft ze heel snel nodig, voor haar behandeling in Duitsland.