Volledig scherm
© Thinkstock

Big Band Geldrop en This Generation houden muziekfeest in Geldrop

GELDROP - This Generation en Big Band Geldrop vieren op zondag 16 oktober gezamenlijk hun verjaardag onder de naam Big Band Geldrop meets This Generation.

This Generation is een modern koor uit Geldrop met zo'n vijftig leden. Ze vieren hun 20-jarig bestaan en staan onder leiding van Marian van Beek. Big Band Geldrop telt 19 muzikanten en is onlangs dertig jaar oud geworden. Zij brengen een mix van latin, pop en swing ten gehore. De band staat onder leiding van Marco de Waal.

De muzikale middag begint om 13.45 uur in de Kasteelhoeve bij het Kasteel van Geldrop. De entree tot Helze 8 is gratis.

  1. Aantal wanbetalers zorgpremie flink gedaald
    Interactieve graphic

    Aantal wanbetalers zorgpremie flink gedaald

    REGIO - In een jaar tijd is het aantal wanbetalers van de zorgpremie met maar liefst 11 procent gedaald, blijkt uit door het CBS vrijgegeven cijfers van het Zorginstituut Nederland. Dat komt vooral door een versoepeling van de regels en niet zozeer doordat mensen beter in staat zijn voor hun zorgverzekering te betalen. Met name in het zuiden van Nederland heeft een stevige daling ingezet. In een aantal grotere gemeenten in het zuiden - Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Roermond, Middelburg - was eind 2016 zelfs sprake van ruim twintig procent minder wanbetalers dan een jaar eerder.

Geldrop e.o.