Volledig scherm
Onder de titel 'Steengoed' exposeren Chris van Remortel en Paula van Doorne, met respectievelijk foto en zeefdruk en met beelden van steen.

Expositie 'Steengoed' te zien in kunstzaal Mierlo

MIERLO - Onder de titel Steengoed exposeren Chris van Remortel en Paula van Doorne vanaf vrijdag 2 december respectievelijk foto en zeefdruk en beelden van steen.

Fotograaf, graficus en beeldend kunstenaar Chris van Remortel laat haar jarenlange fascinatie voor lege gebouwen zien en er zijn werken van de Helmondse beeldhouwster Paula van Doorne te zien. Zij werkt graag met speksteen, serpentijn, albast en kizii en laat zich vaak leiden door menselijke aspecten, voornamelijk van vrouwen. De tentoonstelling in de kunstzaal op Dorpsstraat 113 is nog tot en met maandag 9 januari 2017 te zien tijdens de openingstijden van de bibliotheek. Iedere zaterdag is één van de twee kunstenaars aanwezig. De officiële opening vindt plaats op zondag 11 december om 15.00 uur; beeldjesmaker en wereldreiziger Gerard Tanke houdt daarbij een korte inleiding. Meer info is te vinden op de website van de bibliotheek.

Geldrop e.o.