Volledig scherm
File na ongeluk op A67 © Twitter/PolitieMotorPeelland

File tussen Asten en Geldrop na botsing met 3 auto's

GELDROP - Op de A67 bij Geldrop is dinsdagochtend rond 7.30 uur een ongeluk gebeurd. Drie auto's botsten daar tegen elkaar. Niemand raakte gewond.

Tussen Asten en Geldrop stond rond 8.30 uur nog 8 kilometer file. Daarna nam de file vrij snel af. De linkerrijstrook werd afgesloten tussen Someren en Geldrop, aldus de VID. Deze is rond 8.20 uur weer vrijgegeven.

Verkeer richting Eindhoven dat vanuit Venlo komt hoeft niet meer om te rijden. Eerder werd bij knooppunt Zaarderheiken een omleiding ingesteld.

De andere kant op, tussen Geldrop en Someren stond rond 8.15 uur een kijkersfile van 3 kilometer. Die is inmiddels ook opgelost.

De politie deelde drie bekeuringen uit aan mensen die over de vluchtstrook reden.

 1. Aantal wanbetalers zorgpremie flink gedaald
  Interactieve graphic

  Aantal wanbetalers zorgpremie flink gedaald

  REGIO - In een jaar tijd is het aantal wanbetalers van de zorgpremie met maar liefst 11 procent gedaald, blijkt uit door het CBS vrijgegeven cijfers van het Zorginstituut Nederland. Dat komt vooral door een versoepeling van de regels en niet zozeer doordat mensen beter in staat zijn voor hun zorgverzekering te betalen. Met name in het zuiden van Nederland heeft een stevige daling ingezet. In een aantal grotere gemeenten in het zuiden - Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Roermond, Middelburg - was eind 2016 zelfs sprake van ruim twintig procent minder wanbetalers dan een jaar eerder.
 2. Meeste voetbalclubs beschikken over AED, maar aanschaf alleen is niet genoeg

  Meeste voetbalclubs beschikken over AED, maar aanschaf alleen is niet genoeg

  EINDHOVEN - Bij voetbalclub Waalre is het deze zaterdagochtend even zoeken naar de AED. De elektrische defibrillator hangt niet in de kantine. Bij de kleedkamers, in een gebouwtje verderop, is alleen een EHBO-kist te vinden. Telefonische navraag bij voorzitter Toon Lavrijssen leert dat het levensreddende apparaat aan de buitenkant van de nabijgelegen sporthal hangt, op zo'n honderd meter van de voetbalvelden. Je moet het maar net weten.

Geldrop e.o.