Volledig scherm
© anp

Man met geweld beroofd bij tankstation in Geldrop

GELDROP - Een man is dinsdagavond op de Beneden Beekloop in Geldrop met geweld beroofd van zijn portemonnee en telefoon. Het slachtoffer hield er onder meer een gebroken rib en een hoofdwond aan over.

Volgens de politie lijkt het erop dat het 58-jarige Engelse slachtoffer en zijn belager elkaar kenden. Mogelijk hadden zij een afspraak in de buurt van het tankstation en een scooterzaak op de hoek.

Een getuige geeft aan dat de dader ook Engels sprak en rond de 30 jaar is. Hij zou in een donkerkleurige auto zijn weggereden.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Nieuwe wandelpaden ontsluiten Sang en Goorkens in Mierlo
    PREMIUM

    Nieuwe wandelpa­den ontsluiten Sang en Goorkens in Mierlo

    MIERLO - Twee nieuwe wandelpaden verbinden het centrum van Mierlo, via 'natuurparel' Sang en Goorkens, met de Strabrechtse Heide. ,,Ik kom hier graag", zegt Mieke Benders. De inwoonster van Mierlo wandelt door Sang en Goorkens, het natuurgebied ten zuiden van haar woonplaats. ,,Je hebt hier van alles wat", vervolgt ze. ,,Bos en hei. Het is het hele jaar door mooi. Toen ik nog een hond had kwam ik hier dagelijks, in elk geval tot de rand van het gebied. Maar ik heb mijn hond niet zo lang geleden laten inslapen. Nu wandel ik hier vooral als ik tijd heb en het mooi weer is."

Geldrop e.o.