Volledig scherm
Ook het verkeerslicht kwam er bij het ongeluk niet best vanaf. © Bert Jansen

Man zwaargewond bij ongeluk door klap tegen varkensrug

GELDROP - Een automobilist is maandagavond zwaargewond geraakt toen hij met zijn auto van de Laan der vier Heemskinderen in Geldrop raakte. Hij botste tegen een varkensrug en een verkeerslicht en belandde rondtollend op een fietspad. 

De brandweer was snel ter plaatse, omdat het ongluk tegenover de brandweerkazerne gebeurde. Ambulancemedewerkers hebben zich over de man ontfermd. Een brandweerman is meegegaan naar het ziekenhuis, om de flink bloedende hoofdwond van het slachtoffer te stelpen. 

Andere brandweermannen hebben de weg schoongespoeld. De man was daar veel bloed verloren. De auto is opgehaald door een bergingsbedrijf. 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Nieuwe wandelpaden ontsluiten Sang en Goorkens in Mierlo
    PREMIUM

    Nieuwe wandelpa­den ontsluiten Sang en Goorkens in Mierlo

    MIERLO - Twee nieuwe wandelpaden verbinden het centrum van Mierlo, via 'natuurparel' Sang en Goorkens, met de Strabrechtse Heide. ,,Ik kom hier graag", zegt Mieke Benders. De inwoonster van Mierlo wandelt door Sang en Goorkens, het natuurgebied ten zuiden van haar woonplaats. ,,Je hebt hier van alles wat", vervolgt ze. ,,Bos en hei. Het is het hele jaar door mooi. Toen ik nog een hond had kwam ik hier dagelijks, in elk geval tot de rand van het gebied. Maar ik heb mijn hond niet zo lang geleden laten inslapen. Nu wandel ik hier vooral als ik tijd heb en het mooi weer is."

Geldrop e.o.