Volledig scherm
De kersenkoningin van Mierlo. © Vivianne van Bijsterveld

Michelle van Sinten is de Mierlose Kersenkoningin 2018

MIERLO - Op carnavalszondag 11 februari werden om 16.00 uur in residentie denheuvel in Mierlo de Kersenkoningin 2018 en haar twee hofdames gepresenteerd. In het bijzijn van de complete prinsengarde en dansmariekes heeft Renee Knapen (26) haar kroon overdragen aan de 27ste Kersenkoningin: de Mierlose Michelle van Sinten (24).

Michelle van Sinten (24) uit Mierlo is tot Kersenkoningin 2018 gekroond. Haar hofdames zijn Irene Liebreks (20) en Lieke van der Putten (22). Deze drie Mierlose dames zullen dit jaar het middelpunt zijn van het 27ste Mierlose Kersenoogstfeest en daarmee de ambassadrices van de Mierlose Zwarten.

Nieuw leven

In het carnavalsseizoen 2014-2015 bestond Vereniging De Kersepit 55 jaar. Het jubileum vierde de vereniging met heel Mierlo. Zij bliezen het Kersenoogstfeest, inclusief de verkiezing van een heuse kersenkoningin, nieuw leven in.

De Kersenoogstfeesten vinden dit jaar plaats van vrijdag 22 tot en met zondag 24 juni. Dit jaar voor het eerst in het centrum van Mierlo, op het Molenplein. Gedurende dit feestweekend beleeft Mierlo voor de derde keer het Kersenoogstfeest ‘nieuwe stijl’.

Michelle van Sinten is werkzaam bij Lenssen Manders Mode ‘voor haar’. Irene Liebreks volgt de opleiding Frank Sanders Akademie voor musical en muziektheater in Amsterdam en Lieke van der Putten de opleiding Human Resource Management op Avans in Den Bosch.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement