Volledig scherm
Olav en Chris van Broekhoven en Nikkie Bakermans (vlnr). De broers runnen Roomexperience Geldrop; Nikkie gaat daar werken. © Ton van de Meulenhof/fotomeulenhof

Nieuwe lasergame en escape rooms in Geldrop

GELDROP - Schieten met een lasergun in een ruimte vol rook en lichteffecten. Vanaf zaterdag 17 december kan het in Geldrop. Dan opent Roomexperience Geldrop zijn Lasergame Arena.

Medio februari komen er ook 5 escape rooms bij. Olav van Broekhoven is met zijn broer Chris en Perry Kusters van Queen Hotel Eindhoven initiatiefnemer van Roomexperience Geldrop.

'Versterken'
Roomexperience Geldrop komt op het terrein aan Bogardeind 184. De broers Van Broekhoven hadden daar voorheen hun bedrijf in steigerhouten meubels Pointwood XL. "Het idee voor escape rooms in Geldrop is niet uniek. Een aantal maanden geleden zijn er twee aan de Nieuwendijk geopend. Het is geen bezwaar om meerdere rooms te bouwen, want je speelt een bepaalde room meestal maar een keer. Dus we zullen elkaar hierdoor versterken", aldus Olav van Broekhoven.

Sinds de opening een halfjaar geleden van de escape rooms aan de Nieuwendijk zijn daar meer dan 1000 mensen geweest.

Kidsroom
Roomexperience Geldrop krijgt vijf kamers: een double wedstrijdroom, een kidsroom en een drietal 'gewone' rooms. "De kidsroom wordt geschikt gemaakt voor mensen met een verstandelijke beperking. Voor deze doelgroep zijn wij uniek voor Nederland."

Geldrop e.o.