Volledig scherm
De politie ontfermde zich na het ongeluk over de betrokken scooter. © Bert Jansen

Scooterrijder gewond na plotseling oversteken in Geldrop

GELDROP - Een scooterrijder is zondagavond gewond geraakt bij een aanrijding op de Mierloseweg. Hij kwam in botsing met een auto. 

De scooterrijder stak de weg over op een moment waarop de automobilist hem niet meer kon ontwijken. Hij raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. 

De automobilist raakte niet gewond. De auto was wel beschadigd. De politie heeft enige tijd onderzoek gedaan, maar de weg is inmiddels weer vrij. 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Nieuwe wandelpaden ontsluiten Sang en Goorkens in Mierlo
    PREMIUM

    Nieuwe wandelpa­den ontsluiten Sang en Goorkens in Mierlo

    MIERLO - Twee nieuwe wandelpaden verbinden het centrum van Mierlo, via 'natuurparel' Sang en Goorkens, met de Strabrechtse Heide. ,,Ik kom hier graag", zegt Mieke Benders. De inwoonster van Mierlo wandelt door Sang en Goorkens, het natuurgebied ten zuiden van haar woonplaats. ,,Je hebt hier van alles wat", vervolgt ze. ,,Bos en hei. Het is het hele jaar door mooi. Toen ik nog een hond had kwam ik hier dagelijks, in elk geval tot de rand van het gebied. Maar ik heb mijn hond niet zo lang geleden laten inslapen. Nu wandel ik hier vooral als ik tijd heb en het mooi weer is."

Geldrop e.o.