Volledig scherm
© Jurriaan Balke/fotomeulenhof

Thomas Berge laat tatoeage zetten in Geldrop (video)

GELDROP - Een bijzondere klant voor de Geldropse tattoo-shop TreasureInk. De zaak in Winkelcentrum De Coevering kreeg vrijdag zanger Thomas Berge (26) over de vloer.

Hij kwam helemaal uit Vinkeveen, speciaal voor een tatoeage van 'Tattoo Joey'. De reis had Berge er graag voor over. "Ik volg het werk van Joey al even en ik vind het te gek. Zelf wil ik al heel lang een sleeve. Een poosje geleden ontving ik via Instagram een berichtje van Joey, met de boodschap dat hij die graag wilde zetten. Ik heb meteen opgebeld om een afspraak te maken."

Lees zaterdag het hele artikel in het ED, of via de digitale krant.

Thomas Berge liet vrijdag een nieuwe tattoo zetten in Geldrop. Tattoo Joey is de hele dag bezig met een ontwerp van de aartsengel Michael. De zanger is niet de enige die speciaal naar Geldrop komt voor een tattoo. Treasure Ink, de Facebookpagina van Tattoo Joey heeft meer dan 200.000 volgers.
  1. Aantal wanbetalers zorgpremie flink gedaald
    Interactieve graphic

    Aantal wanbetalers zorgpremie flink gedaald

    REGIO - In een jaar tijd is het aantal wanbetalers van de zorgpremie met maar liefst 11 procent gedaald, blijkt uit door het CBS vrijgegeven cijfers van het Zorginstituut Nederland. Dat komt vooral door een versoepeling van de regels en niet zozeer doordat mensen beter in staat zijn voor hun zorgverzekering te betalen. Met name in het zuiden van Nederland heeft een stevige daling ingezet. In een aantal grotere gemeenten in het zuiden - Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Roermond, Middelburg - was eind 2016 zelfs sprake van ruim twintig procent minder wanbetalers dan een jaar eerder.

Geldrop e.o.