Volledig scherm
Dodelijk ongeval in een winkel aan de Langstraat in Geldrop. © Bert Jansen

Vrouw (55) overleden bij bedrijfsongeval met lift in kledingwinkel Geldrop

GELDROP - Een 55-jarige vrouw is woensdagmiddag in Geldrop overleden nadat zij met haar hoofd klem kwam te zitten in een goederenlift. Het ongeval gebeurde rond het middaguur in kledingwinkel Miller & Monroe aan de Langstraat. De kledingwinkel, die momenteel wordt verbouwd en binnenkort open zou gaan, is de opvolger van onderneming Charles Vögele.

Wat er precies is gebeurd konden zowel de politie als Inspectie Sociale Zaken en Werkgelegenheid woensdag nog niet zeggen. ,,Het is nog erg prematuur. We onderzoeken wat er is gebeurd", zei een politiewoordvoerder.

De politie zette direct na het ongeval de omgeving met linten af. Een inspecteur van SZW kwam snel ter plaatse voor een onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Volgens een inspectiewoordvoerster kan het onderzoek nog wel enkele weken gaan duren. "Onze onderzoeker gaat kijken of er iemand aansprakelijk is. Er zijn al diverse gesprekken gevoerd."

Desondanks zat SZW woensdagavond nog met vele vragen, aldus de woordvoerster. Zo is onder meer nog steeds niet helder of het slachtoffer in de winkel werkte of aan de lift aan het werk was.

Volledig scherm
Dodelijk ongeval in een winkel aan de Langstraat in Geldrop. © Bert Jansen
ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Geldrop e.o.