Volledig scherm
Een automobiliste is met haar voertuig tegen een boom gebotst op de Willem de Haasstraat in Gemert.

Bestuurster bekneld in auto na botsing tegen boom in Gemert

GEMERT-BAKEL - Een automobiliste is dinsdagmorgen rond 7.35 uur met haar voertuig tegen een boom gebotst op de Willem de Haasstraat in Gemert. De brandweer was ter plekke om de vrouw uit haar auto te bevrijden. Dat duurde zo'n 45 minuten.

De vrouw kon vervolgens zelf de auto verlaten, en werd door ambulance-medewerkers nagekeken. Zij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde in een bocht van de Willem de Haasstraat, er was geen andere auto bij betrokken.

 1. Aantal wanbetalers zorgpremie flink gedaald
  Interactieve graphic

  Aantal wanbetalers zorgpremie flink gedaald

  REGIO - In een jaar tijd is het aantal wanbetalers van de zorgpremie met maar liefst 11 procent gedaald, blijkt uit door het CBS vrijgegeven cijfers van het Zorginstituut Nederland. Dat komt vooral door een versoepeling van de regels en niet zozeer doordat mensen beter in staat zijn voor hun zorgverzekering te betalen. Met name in het zuiden van Nederland heeft een stevige daling ingezet. In een aantal grotere gemeenten in het zuiden - Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Roermond, Middelburg - was eind 2016 zelfs sprake van ruim twintig procent minder wanbetalers dan een jaar eerder.
 2. Meeste voetbalclubs beschikken over AED, maar aanschaf alleen is niet genoeg

  Meeste voetbalclubs beschikken over AED, maar aanschaf alleen is niet genoeg

  EINDHOVEN - Bij voetbalclub Waalre is het deze zaterdagochtend even zoeken naar de AED. De elektrische defibrillator hangt niet in de kantine. Bij de kleedkamers, in een gebouwtje verderop, is alleen een EHBO-kist te vinden. Telefonische navraag bij voorzitter Toon Lavrijssen leert dat het levensreddende apparaat aan de buitenkant van de nabijgelegen sporthal hangt, op zo'n honderd meter van de voetbalvelden. Je moet het maar net weten.

Gemert e.o.