Volledig scherm
Kees van Sinten © VV Gemert

Feyenoord gaat zingen voor overleden 'Keesje' uit Gemert

GEMERT - Het Legioen, de trouwe supportschare van voetbalclub Feyenoord, staat bij de eerstvolgende thuiswedstrijd stil bij de dood van Kees van Sinten. De 62-jarige Gemertenaar overleed vorige week aan de gevolgen van een ongeluk.

Kees van Sinten, ook wel liefkozend 'Keesje' genoemd, bezocht al ruim 25 jaar trouw alle thuiswedstrijden van de Rotterdamse club. In de 62ste minuut van de eerste wedstrijd van Feyenoord na de winterstop, op 21 januari tegen Willem II, moet in De Kuip massaal You'll Never Walk Alone klinken. Op Facebook roepen Feyenoorders-supporters op om op die manier een eerbetoon te geven aan hun overleden medefan.

Van Sinten was vorige week donderdag betrokken bij een ongeluk. Op zijn scooter was hij op weg van Beek en Donk naar Gemert toen hij op de Broekweg werd geschept door een auto. Het ongeluk werd de Gemertenaar uiteindelijk noodlottig, een dag later overleed hij aan zijn verwondingen.

Behalve in de Rotterdamse De Kuip was Van Sinten ook veelvuldig te vinden op de velden van de lokale voetbaltrots. Hij was ruim twintig jaar lid bij VV Gemert en was als begeleider jarenlang betrokken bij het G-voetbalteam. De vrijwilliger kreeg er onlangs nog een klus bij toen hij ook terreinmeester werd.

Gemert e.o.