Volledig scherm
© HO/The Miss Universe Organization

Nicky Opheij uit Handel op weg naar Miss Universe 2017 (2)

DAGBOEKLAS VEGAS - Nicky Opheij uit Handel dingt zondag in Las Vegas mee naar de titel Miss Universe 2017. De week voorafgaand aan aan het evenement heeft ze al een vol programma. Tot en met vrijdag vertelt zij daar dagelijks over. Dit is deel 2, lees hier deel 1.

,,Mijn dag vandaag was echt super. Ik voel mijn voeten niet meer, maar dat vind ik niet erg. Ik heb écht gerockt vanavond, ik had het niet beter kunnen doen. Optimaal genoten en alles gegeven. Ik hoop dat ze dat gezien hebben en dat ik zondag in de top 16 sta. Want dat is stap één, de volgende stap wordt dan winnen.

Na het ontbijt hadden we repetitie voor de grote show van vanavond en na de lunch de generale, met kleding aan en alles. Er was een meisje best wel hard gevallen. Toen ik haar zag liggen dacht ik echt dat ze haar enkel had gebroken, maar gelukkig heeft ze niks ernstigs en kon ze vanavond gewoon de show lopen. 

Strategie

Tussendoor ging ik even naar de wc en toen kwam ik Janike en Kim (Altena en Kötter, red.) tegen, twee mensen van de Miss Nederland-organisatie die mij hier ondersteunen. Ik mag ze eigenlijk niet zien. Er gaat altijd begeleiding met ons mee, ook naar de wc. Dus ik ging een wc-hokje in, ernaast Kim en aan de andere kant van mij Janike. Toen toen konden we nog heel even de strategie bespreken, want ze hebben natuurlijk gezien hoe mijn repetitie ging. Ik heb nog wat tips van Janike gekregen, dat is mijn choreografe. Dat hebben we heel smooth en slim gedaan, dus dat vond ik wel grappig. 

Na de generale gingen we haar en make up in. Make up doe ik altijd zelf. Mijn kamergenootje Sofia - ook wel Miss Germany - heeft de finishing touch van mijn make up gedaan en daardoor zag het er allemaal super uit. 

Verder kan iedereen vanaf nu online stemmen, dat telt ook mee voor wie er in de top 16 komt te staan. Ik heb de link gedeeld op mijn facebookpagina, die van Miss Nederland en op Instagram. Je kunt tien keer per dag een stem uitbrengen.  Ik weet het, Nederland is klein, maar als iedereen dat gaan stemmen, dan worden we wereldkampioen." 

Nicky Opheij.
Volledig scherm
Nicky Opheij. © HO/The Miss Universe Organization
ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement