Volledig scherm
Nicky Opheij. Foto HO/The Miss Universe Organization © Max Louis Miller

Nicky Opheij uit Handel op weg naar Miss Universe 2017 (3)

DAGBOEKLAS VEGAS - Nicky Opheij uit Handel dingt zondag in Las Vegas mee naar de titel Miss Universe 2017. De week voorafgaand aan aan het evenement heeft ze al een vol programma. Tot en met vrijdag vertelt zij daar dagelijks over. Dit is deel 3, lees hier deel 2 en deel 1.

,,Ik had vanmorgen heel veel moeite met opstaan, want ik was supermoe. We moesten alweer vroeg op, nu voor haar en make up. Na het ontbijt hadden we nog een uur, dus ik ben weer in bed gekropen en heb nog een half uurtje geslapen. 

Met shirtjes aan waar 'Smile Train' op staat, bezochten we een presentatie van een goed doel dat Smile Train heet. Daar was ook Iris (Mittenaere, red.) bij, die nu Miss Universe is. We kregen er uitleg over wat dat goede doel inhoudt. Dat zorgt er dus voor dat kinderen die geboren zijn met een hazelip, en die in omstandigheden leven waar verzorging niet vanzelfsprekend is, dat die de juiste behandeling en operaties krijgen. Want die kinderen kunnen niet lachen, maar soms ook niet goed ademen of eten. Je kunt je voorstellen dat ze zichzelf heel lelijk vinden. We hebben daarom spiegeltjes versierd om aan die kinderen te geven, zodat wanneer ze geopereerd zijn ze voor de eerste keer hun eigen lach kunnen zien. 

De hele middag en de hele avond hebben we gerepeteerd op het echte podium waar de finale gaat plaatsvinden. Hier treedt dan onder anderen J.Lo (Jennifer Lopez, red.) op! En Britney Spears heeft er gestaan, de Backstreet Boys, Justin Timberlake; het is gewoon geweldig om daar ook te mogen te staan. 

Het ging trouwens supergoed, het waren open rehearsals, open trainingen. Dat houdt in dat mijn choreografe Janike Altena er ook bij mocht zijn om me te tips te geven.  

Morgen staat me weer een lange dag te wachten met nog meer trainingen. Verder ga ik nog wat jurken doorpassen voor de finale van zondag en we hebben nog een fotoshoot voor het hotel.  Maar ik ga ervoor en ik weet zeker dat ik het kan." 

Volledig scherm
© HO/The Miss Universe Organization
ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement