Volledig scherm

Nieuwe sportschool in Bakel

BAKEL - Bakel krijgt er een nieuwe sportschool bij. De 26-jarige Boy Goossens opent komend weekend de deuren van No.1 FITNESS, in het oude pand van Bever slaapcentrum aan De Brakken 1.

"Het is altijd mijn droom geweest die nu uitkomt", zegt de jonge Bakelnaar. "Sinds 2007 heb ik in verschillende sportscholen gewerkt en de laatste vier jaar als personal trainer. Toen ik hoorde dat deze ruimte vrij kwam ben ik plannen gaan maken en uitwerken voor een eigen sportschool."

Het is de tweede in Bakel, en daar is volgens Goossens zeker behoefte aan. "Vooral naar live groepslessen is veel vraag. Daarbij motiveert en begeleidt de trainer een uur lang de groep, en de groepsleden moedigen elkaar ook weer aan. Mijn doel is om mensen meer tijd en aandacht te geven zodat zij meer voldoening uit deze sport kunnen behalen en daardoor in staat zijn hun eigen doel te bereiken."

In No1.FITNESS kunnen sporters terecht op 600 vierkante meter fitness-ruimte, voor krachttraining, algemene fitheid, conditie- en groepslessen. Er staan honderd apparaten opgesteld en er is de mogelijkheid voor uitbreiding. "Volgend jaar gaan we samenwerken met een fysiotherapeut voor revalidatietraining, maar ook ga ik in een aparte ruimte verder met mijn werk als personal trainer."

De school is elke dag open. Komend weekend is het zaterdag en zondag van 12.00 tot 18.00 uur open dag.

Gemert e.o.