Volledig scherm
Omslag Winkelmolen Gemert © -

Presentatie boek 'Ze zén van hiejr', over bekende Gemertenaren

GEMERT - Het boek met de titel ‘Ze zèn van hiejr’ wordt zondagmiddag 25 februari om 14.30 uur gepresenteerd bij Dientje in de Kerkstraat in Gemert. In dit nieuwe boek beschrijft Jan Winkelmolen met foto’s en korte verhalen 75 bekende Gemertenaren. 

De eerste exemplaren worden aangeboden aan burgemeester Michiel van Veen en samensteller van het Gemerts woordenboek Wim Vos. Eerdere titels van Winkelmolen zijn onder andere ‘Skiete Willy’, een eerbetoon aan voetballer Willy van de Kuijlen, en ‘Bai ons hebbe ze um gaër’, over de uitgaansgelegenheden in Gemert-Bakel. 

  1. Handel kan voorsprong twee keer niet vasthouden
    DERDE KLASSE D (ZUID 2)

    Handel kan voorsprong twee keer niet vasthouden

    Berghem Sport – Handel 3-2. Op Sportpark de Koppelsteeg wist de ploeg van Tom Jacobs geen punten mee terug naar Handel te nemen. Jeff Rijksen zorgde er al na een minuut voor dat de bezoekers op voorsprong kwamen. Vijf minuten later werd de stand echter alweer gelijk getrokken uit een hoekschop. Op identieke wijze als de openingstreffer wist Rijksen Handel opnieuw op voorsprong te brengen. Andermaal konden ze niet lang genieten van de voorsprong. Opnieuw werd er uit een corner gescoord. Tien minuten na rust was de thuisploeg voor het derde maal trefzeker uit een dood spelmoment. Dit bleek tevens de eindstand.

Gemert e.o.