Volledig scherm
© Thinkstock

Veel politie op de been in Gemert voor vermeende schietpartij

GEMERT-BAKEL - Op de Wijst in Gemert was donderdagochtend rond 10.00 uur veel politie - uitgerust met schietvesten - op de been na een melding dat er een schietpartij zou zijn. Ook werd een politiehelikopter ingezet. Er werd niets aangetroffen.

Uit onderzoek is gebleken dat er niet is geschoten. De melding is gedaan door een verwarde vrouw. Voor haar wordt hulp gezocht.

  1. Gemertse inwoner van Barcelona maakt zich zorgen over toestand in Spanje: 'Mijn moeder groeide hier op onder een dictatuur'

    Gemertse inwoner van Barcelona maakt zich zorgen over toestand in Spanje: 'Mijn moeder groeide hier op onder een dictatuur'

    BARCELONA/GEMERT - ,,De sfeer hier is gespannen. Vrijdag weten we of Catalonië onder curatele wordt gezet door het Spaanse parlement of niet." Jeroen van de Sande Torner uit Gemert woont al vijfenhalf jaar in de Catalaanse hoofdstad Barcelona. Hij is fel tegen het regeringsingrijpen om onafhankelijkheid van de Spaanse deelstaat te voorkomen en was bij alle demonstraties in zijn stad. 

Gemert e.o.