Volledig scherm
Flinke schade aan de achterste auto © Facebook/Politie Gemert Bakel

Vrouw gewond bij botsing door laagstaande zon in Handel

HANDEL - Twee auto's waren woensdagmiddag rond 15.40 uur betrokken bij een botsing op de Peeldijk in Handel ter hoogte van de Heideweg.

Een auto stond daar stil om een zijstraat in te slaan. Een andere automobiliste zag dit te laat door de laagstaande zon en kon niet meer op tijd remmen. De vrouw in de achterste auto is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

De auto's zijn getakeld. Dat is te lezen op de Facebookpagina van de politie.

 1. Aantal wanbetalers zorgpremie flink gedaald
  Interactieve graphic

  Aantal wanbetalers zorgpremie flink gedaald

  REGIO - In een jaar tijd is het aantal wanbetalers van de zorgpremie met maar liefst 11 procent gedaald, blijkt uit door het CBS vrijgegeven cijfers van het Zorginstituut Nederland. Dat komt vooral door een versoepeling van de regels en niet zozeer doordat mensen beter in staat zijn voor hun zorgverzekering te betalen. Met name in het zuiden van Nederland heeft een stevige daling ingezet. In een aantal grotere gemeenten in het zuiden - Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Roermond, Middelburg - was eind 2016 zelfs sprake van ruim twintig procent minder wanbetalers dan een jaar eerder.
 2. Meeste voetbalclubs beschikken over AED, maar aanschaf alleen is niet genoeg

  Meeste voetbalclubs beschikken over AED, maar aanschaf alleen is niet genoeg

  EINDHOVEN - Bij voetbalclub Waalre is het deze zaterdagochtend even zoeken naar de AED. De elektrische defibrillator hangt niet in de kantine. Bij de kleedkamers, in een gebouwtje verderop, is alleen een EHBO-kist te vinden. Telefonische navraag bij voorzitter Toon Lavrijssen leert dat het levensreddende apparaat aan de buitenkant van de nabijgelegen sporthal hangt, op zo'n honderd meter van de voetbalvelden. Je moet het maar net weten.

Gemert e.o.