Volledig scherm
Amber van den Elzen. © facebook

Zusje Laura van den Elzen uit Gemert in Talent Project op RTL4

GEMERT Amber van den Elzen, zus van de Gemertse zangeres Laura van den Elzen, is vrijdagavond te zien in het RTL4-programma The Talent Project.

De 17-jarige Amber timmert net als haar zus Laura al geruime tijd aan de weg als zangeres. Zo was ze afgelopen jaar onderdeel van de show van haar zus Laura. In het nieuwe talentenjacht-programma van RTL4 doet de Gemertse auditie voor juryleden Caro Emerald, Chantal Janzen en Roel van Velzen. 

Tijdens deze auditie besluit de jury of Amber van den Elzen genoeg potentie heeft om tot een 'echte artiest' uit te groeien.  Als de Gemertse potentie heeft, krijgt zij toegang tot de talent Academy, waarin ze in een periode van 100 dagen door 14 verschillende coaches klaargestoomd worden voor het grote podium.

Als de kandidaten naar de Academy gaan, hoeft de kijker geen 100 dagen te wachten. Zij zien in sneltreinvaart wat de kandidaat in 100 dagen heeft gedaan en zien direct het resultaat op het podium.

Of het Van den Elzen lukt om de jury te overuigen en een plek in de Academy te bemachtigen, is vrijdagavond vanaf 20.30 uur te zien op RTL4. The Talent Project wordt gepresenteerd door Johnny de Mol en Yolanthe Sneijder-Cabau.