Debby Gerritsen.
Volledig scherm
Debby Gerritsen. © Kee&Kee

Arno Kantelberg over de liefde: ‘Ik koop de kleren van mijn vrouw. Zelfs haar ondergoed’

podcastIn de gloednieuwe podcast Over de Liefde van het AD gaat columnist Debby Gerritsen op zoek naar de liefde. Ze verkent daarbij verschillende relatievormen. Want: is een traditionele huisje-boompje-beestje relatie nog wel van deze tijd? En: wat moeten we doen om liefde te vinden? In een nieuwe aflevering praat Debby met journalist Arno Kantelberg: ,,In de liefde moet je gewoon ontzettend geluk hebben.”

0 reacties

 1. Over liefde in lockdown: ‘Wat doe je als je partner geen prater is?’
  Podcast Over de liefde

  Over liefde in lockdown: ‘Wat doe je als je partner geen prater is?’

  In de gloednieuwe serie Over de liefde praat AD-columnist Debby Gerritsen met verschillende bekende gasten over haar favoriete onderwerp: de liefde. Ze verkent daarbij verschillende relatievormen. Want: is een traditionele huisje-boompje-beestje relatie nog wel van deze tijd? In een nieuwe aflevering praat Debby over de liefde in lockdown. Liefde vinden, voelen en houden is normaal gesproken al geen sinecure. Maar tijdens een pandemie komen daar nog een paar extra uitdagingen bij.
 2. De Kinderjury heeft besloten: dit zijn de winnende kinderboeken van 2022
  met video

  De Kinderjury heeft besloten: dit zijn de winnende kinderboe­ken van 2022

  Jacques Vriens kreeg de allereerste, Francine Oomen won ‘m wel negen keer en dit jaar winnen Thomas van Grinsven en Rutger Vink met hun boek De magische halsband de Kinderjuryprijs 2022 in de leeftijdscategorie 6 tot en met 9 jaar. Kevin Hassing wint in de categorie 10 tot en met 12 jaar met Mus & kapitein Kwaadbaard en de koers naar de Kraken. Wat deze boeken populair maakt legt kinderboekenrecensent Jaap Friso uit.