Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP / ANP

Games zijn (soms) veel waard, wees geen keiharde onderhandelaar en meer vrijmarkttips

KoningsdagWoningsdagen: daar doen we niet meer aan. Corona hebben we uitgezwaaid en dit jaar kunnen we op Koningsdag feesten, koekhappen, de vrijmarkt op, polonaise dansen op straat en voor zachte prijsjes heel veel spullen kopen. Gaat jouw kind met zijn spaarpotje de vrijmarkt op om speelgoed te zoeken? Let dan hier op. 

 1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
  PREMIUM
  Met video's

  Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

  Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.
 2. Deze tandarts haalt kinderen op, heeft een bioscoop in wachtruimte en verwijst ook door naar psycholooog

  Deze tandarts haalt kinderen op, heeft een bioscoop in wachtruim­te en verwijst ook door naar psycho­looog

  Zijn familiepraktijken lijken in niets op een gemiddelde witte, steriele tandartspraktijk met tl-licht. Tandarts Poeya Mohtadili (37) wil dat zijn patiënten zich veilig en vertrouwd voelen in de huiselijke consultkamers met fotobehang en planten. Ook zijn aanpak verschilt van die van traditionele tandartsen: door middel van preventieve consulten wil hij tandartsbehandelingen bij kinderen zo veel mogelijk voorkomen.