Debby Gerritsen (rechts) met haar vriendin Elles.
Volledig scherm
Debby Gerritsen (rechts) met haar vriendin Elles.

‘Ik ken veel monogame relaties waarin iedereen vreemdgaat’

PodcastIn de laatste aflevering van het eerste seizoen van de podcast Over de Liefde van het AD gaat columnist Debby Gerritsen op zoek naar de liefde met haar vriendin Elles en maakt ze de balans op. Wat heeft ze geleerd over de liefde? Alle geïnterviewden komen nog eens aan bod: Kaouthar Darmoni over zelfliefde en sisterhood, Linda Duits over de traditionele huisje-boompje-beestje-relatie, Saskia Noort over daten en single-zijn, Eveline Stallaart over open relaties en monogamie en Milou Deelen over seks en seksueel vrij zijn. Wat waren hun belangrijkste lessen? Elles: ‘Iedereen worstelt met het ‘perfecte plaatje’.

0 reacties

 1. Tien procent erbij en dat is terecht, vindt juf Marieke: ‘Nog nooit zo hard gewerkt als afgelopen jaar’
  PREMIUM
  marieke doet pabo

  Tien procent erbij en dat is terecht, vindt juf Marieke: ‘Nog nooit zo hard gewerkt als afgelopen jaar’

  Zestien jaar geleden namen we een tamelijk radicaal besluit. Na een barre winter met een peuter en een baby, waarin ik zo’n beetje iedere zes weken koorts had wegens algehele uitputting, zegde ik mijn vaste baan op en zocht mijn man een baan op fietsafstand van ons huis. We wilden de eerste jaren met onze kinderen niet in gestress en gejakker voorbij laten gaan.
 2. Over de liefde: ‘Veel seks hebben is belangrijk, dan pas weet je wat je lekker vindt’
  Podcast

  Over de liefde: ‘Veel seks hebben is belangrijk, dan pas weet je wat je lekker vindt’

  In de gloednieuwe podcast Over de liefde van het ADR gaat columnist Debby Gerritsen op zoek naar de liefde. Ze verkent daarbij verschillende relatievormen. Want: is een traditionele huisje-boompje-beestje-relatie nog wel van deze tijd? En: wat moeten we doen om liefde te vinden? Deze week praat Debby met journalist en feminist Milou Deelen over seks en hoe belangrijk het is om veel te experimenteren. ‘Zo weet je wat je wilt en wat je fijn vindt binnen je relaties – of die nou lang of kort duren’.
 3. Vader Lars rent na diagnose Frenkie (1) marathon voor diabetesonderzoek: 'Teveel snoep gegeven?’
  PREMIUM

  Vader Lars rent na diagnose Frenkie (1) marathon voor diabeteson­der­zoek: 'Teveel snoep gegeven?’

  In Nederland hebben meer dan een miljoen mensen diabetes. Onder hen bevindt zich Frenkie, het eenjarige zoontje van Lars de Jong (38) uit Dordrecht. Een half jaar geleden ontdekte Lars dat zijn zoontje nu al diabetes had. Wat doe je wanneer een ziekte die veel controle en regelmaat vereist wordt vastgesteld bij een jong kind? ,,Niets is meer vanzelfsprekend en dat gaat hij later bij zijn eerste biertjes ook wel merken.’’