Vanity Janzen (31) is plotseling dakloos geraakt omdat haar huurwoning is afgebrand. Daarom zat ze ruim anderhalve week met drie kinderen op een hotelkamer in Delft. Ze is bijna alles kwijt.
Volledig scherm
PREMIUM
Vanity Janzen (31) is plotseling dakloos geraakt omdat haar huurwoning is afgebrand. Daarom zat ze ruim anderhalve week met drie kinderen op een hotelkamer in Delft. Ze is bijna alles kwijt. © Frank Jansen

Moeder van drie dakloos nadat zoontje (4) per ongeluk huis in brand stak: ‘Alles kwijt, het is een nachtmerrie’

Bijna alles zijn ze kwijt. Vanity Janzen (31) en haar drie kinderen raakten vorige week van het ene op het andere moment dakloos door een allesverwoestende brand. Per ongeluk aangestoken door haar zoontje (4), die met een aansteker speelde. 

  1. Tess (1) heeft zeer zeldzame nierziekte: ‘Het was huilen, want wat zou ons te wachten staan?’
    PREMIUM

    Tess (1) heeft zeer zeldzame nierziekte: ‘Het was huilen, want wat zou ons te wachten staan?’

    ,,Wat hebben jullie met nierziekten?” Deze ogenschijnlijk onschuldige vraag van een arts is voor jonge ouders Marije (29) en Ingmar (32) Malestein uit Bunschoten het begin van een achtbaan die nog altijd niet gestopt is. Ze blijken beiden drager van een gen, dat bij hun nu éénjarige dochtertje Tess voor een zeer zeldzame nierziekte zorgt. ,,Wat voor toekomst kunnen we verwachten?”