Zes pleegkinderen zitten al jaar thuis om ouders te beschermen: ‘Geef pa en ma een vaccin!’

videoAl een jaar zitten de zes pleegkinderen van Aad en Tineke Twigt gedwongen thuis om hun ouders te beschermen tegen corona. Aad en Tineke smeken om een vaccinatie. ,,Twee prikjes, meer vragen we niet.’’

 1. Meester Roy bereikt miljoenen leerlingen met zijn grappige én informatieve vlogs: ‘Ik voer geen act op’
  PREMIUM

  Meester Roy bereikt miljoenen leerlingen met zijn grappige én informatie­ve vlogs: ‘Ik voer geen act op’

  Een interview met prins Constantijn en gravin Eloise van Oranje, een kennisclip op YouTube of een dansje op TikTok. De 30-jarige Roy Helmerhorst draait er zijn hand niet voor om. Als aardrijkskundedocent probeert hij via sociale media leerlingen te helpen. En dat levert soms verrassende reacties op: ,,Krijg ik een bericht uit Curaçao van een leerling met een goed cijfer, hoe gaaf is dat?!”
 2. Rowena emigreert met haar twee dochters (3 en 5) naar Spanje: ‘Moederschap houdt me niet tegen’

  Rowena emigreert met haar twee dochters (3 en 5) naar Spanje: ‘Moeder­schap houdt me niet tegen’

  Je spullen pakken, alles verkopen en vertrekken naar het buitenland: voor Rowena Rousseau (27) was het lange tijd een droom, maar binnenkort wordt het werkelijkheid. Over ruim een week emigreert ze samen met haar twee dochters (3 en 5 jaar) naar Spanje. Op LinkedIn maakt haar aankondiging heel wat los. ,,Ik krijg vooral veel vragen van vrouwen die willen weten: hoe ga je dat toch doen met twee kleine kinderen?”