Geertje de Laat (45) uit Arnhem voelt zich niet veilig met haar Janssen-vaccin en heeft een brief geschreven naar minister Hugo de Jonge.
Volledig scherm
PREMIUM
Geertje de Laat (45) uit Arnhem voelt zich niet veilig met haar Janssen-vaccin en heeft een brief geschreven naar minister Hugo de Jonge. © Rolf Hensel

Brief aan minister De Jonge: ‘Voel me helemaal niet meer veilig met Janssen-vaccin’

Bij het Janssen-vaccin gaat de effectiviteit hard achteruit, blijkt uit onderzoeken. Geertje de Laat uit Arnhem schrikt daar van. Iedereen die ingeënt is met Janssen moet sneller de boosterprik kunnen krijgen, schrijft ze in een brief aan minister Hugo de Jonge.

  1. Elke dag een of meer blikjes cola (zero) zoals Roger vroeger: hoe (on)gezond is dat nu eigenlijk echt?
    PREMIUM
    3

    Elke dag een of meer blikjes cola (zero) zoals Roger vroeger: hoe (on)gezond is dat nu eigenlijk echt?

    Roger van Damme dronk vroeger - voor hij op zijn gezondheid begon te letten - 15 tot 20 blikjes Coca-Cola Zero per dag. Van Damme is een Nederlandse chef-kok, die een Michelinster in Antwerpen heeft en te zien is in verschillende Vlaamse tv-programma’s. Dat frisdrank niet gezond is, weten we, maar kan het kwaad als je elke dag één of meer blikjes drinkt? Is Coca-Cola Zero gezonder dan gewone cola? En tot hoeveel blikjes beperk je jezelf best? Voedingsexpert Eric De Maerteleire legt uit.