John Jacobs is immunoloog en medisch dataspecialist en werkt voor Ortec.
Volledig scherm
PREMIUM
John Jacobs is immunoloog en medisch dataspecialist en werkt voor Ortec. © Pim Mul

Corona verleden tijd? Echt niet! Deze immunoloog pleit voor zelftesten en vaccinaties: ‘Kleine moeite’

Kunnen we nu eindelijk een punt zetten achter de coronacrisis? GGD’en sluiten immers de test- en priklocaties en de maatregelen zijn afgeschaft. Nee dus, corona blijft onder ons. Dat zegt John Jacobs, immunoloog en medisch datawetenschapper. Hij pleit voor zelftesten.

0 reacties

 1. Elke dag een of meer blikjes cola (zero) zoals Roger vroeger: hoe (on)gezond is dat nu eigenlijk echt?
  PREMIUM
  3

  Elke dag een of meer blikjes cola (zero) zoals Roger vroeger: hoe (on)gezond is dat nu eigenlijk echt?

  Roger van Damme dronk vroeger - voor hij op zijn gezondheid begon te letten - 15 tot 20 blikjes Coca-Cola Zero per dag. Van Damme is een Nederlandse chef-kok, die een Michelinster in Antwerpen heeft en te zien is in verschillende Vlaamse tv-programma’s. Dat frisdrank niet gezond is, weten we, maar kan het kwaad als je elke dag één of meer blikjes drinkt? Is Coca-Cola Zero gezonder dan gewone cola? En tot hoeveel blikjes beperk je jezelf best? Voedingsexpert Eric De Maerteleire legt uit.
 2. Vrienden komen in actie na twee zelfdodingen binnen dezelfde groep: ‘Genoeg is genoeg’

  Vrienden komen in actie na twee zelfdodin­gen binnen dezelfde groep: ‘Genoeg is genoeg’

  De hechte vriendengroep van Tim Zuidberg werd tot twee keer toe overvallen door intens verdrietig nieuws. Hoewel het voor de buitenwereld goed leek te gaan, zagen twee vrienden uit zijn groep de afgelopen jaren geen uitweg meer. Samen met zijn vrienden heeft Tim nu een stichting opgericht om mentale gezondheid onder jongvolwassenen bespreekbaar te maken. ‘We willen dat het normaal wordt om je gevoelens te uiten, dat is dapper.’
  Leiden, Oegstgeest