Volledig scherm
PREMIUM
© Studio Ski

‘Ik moest aan de viagra om haar te kunnen bijbenen’

BV de LiefdeIn de rubriek BV de Liefde vertellen lezers openlijk en anoniem over hun relatie. Marvin (56) viel ooit voor de complexiteit en hoge seksdrive van Olya (46), maar hield het niet vol omdat zijn liefde nooit écht werd beantwoord.

,,Ze had het gezicht van een engeltje, maar vanbinnen kon ze heel donker zijn. Toen ik Olya leerde kennen op mijn werk, zat ze in een moeilijke periode. Ze had een kind gekregen, de vader was ervandoor gegaan en zij klom net uit een postnatale depressie. Ik was haar rebound-vriendje; ze was vooral op zoek naar steun. En ik vond het best, ik deed graag dienst als die schouder om op uit te huilen.

  1. Zieke baby Pia heeft reddende prik van twee miljoen euro: ‘Niet zeker of aanslaat’

    Zieke baby Pia heeft reddende prik van twee miljoen euro: ‘Niet zeker of aanslaat’

    Het tien maanden oude meisje Pia uit het Belgische Wilrijk, dat lijdt aan een zeldzame erfelijke aandoening, heeft eindelijk het peperdure geneesmiddel Zolgensma gekregen. ,,Woensdag kreeg ze het infuus, er zijn geen bijwerkingen’’, zegt Pia’s moeder. Of het medicijn het leven van het meisje kan redden, moet nu blijken. Duizenden Belgen brachten met een sms-actie de bijna twee miljoen euro bij elkaar die nodig was om de kosten van het medicijn te dekken.