Klachtenregen over tandartszorg: te vaak onder de maat en peperduur

VideoHet regent klachten over de tandartszorg in Nederland. Veel mensen voelen zich bedonderd door tandartsen die te snel foto's maken, behandelingen geven die niet werken, onnodig grote ingrepen doen en hoge rekeningen sturen. 

3 reacties

 • Rob Ipenburg

  2 jaar geleden
  De opmerking om tandzorg in de basis verzekering te doen zou waarschijnlijk veel ellende voorkomen, daar mensen met min .inkomen al op tandzorg beknibbelen of geen tand verzekering hebben.
 • Marisja Cichy

  2 jaar geleden
  Veel materialen komen uit de oostbloklanden of Turkije lekker goedkoop en hier duur in je mond gestopt!vergoedingen van de ziekenfondsen veel te laag, ja moet je premie verhogen, daar schieten de mensen niks mee op!
 • Marc de Wit

  2 jaar geleden
  Mensen willen niet op vakantie naar de tandarts omdat het hier beter is, ze willen hier omdat dat makkelijker te regelen is met de verzekering en vanwege taalverschillen. Tandzorg is hier gewoon schandalig duur, ik ken voldoende mensen die gewoon niet durven gaan omdat ze bang zijn voor de kosten. De verzekering betaalt ook nog maar een fractie van wat er vroeger vergoed werd.