De Woerdense mediator Patricia Boer begeleidt echtparen die op latere leeftijd scheiden. Ze helpt hen op financieel, juridisch en relationeel gebied met als insteek de scheiding zo te regelen dat beide echtelieden een gelukkig pensioen tegemoet kunnen gaan en goed contact houden met elkaar, kinderen en kleinkinderen.
Volledig scherm
PREMIUM
De Woerdense mediator Patricia Boer begeleidt echtparen die op latere leeftijd scheiden. Ze helpt hen op financieel, juridisch en relationeel gebied met als insteek de scheiding zo te regelen dat beide echtelieden een gelukkig pensioen tegemoet kunnen gaan en goed contact houden met elkaar, kinderen en kleinkinderen. © Rianne den Balvert

Na een lang huwelijk de stekker eruit trekken? Steeds meer ouderen doen het (en Patricia helpt ze)

Scheiden op latere leeftijd neemt toe. Hoewel het misschien makkelijker lijkt om uit elkaar te gaan als er geen kinderen meer thuiswonen, komt er volgens scheidingsexpert Patricia Boer uit Woerden emotioneel en financieel veel bij kijken.

  1. SEH-arts Heleen Lameijer: ‘Niet genoeg aandacht voor mensen met mentale klachten door corona’

    SEH-arts Heleen Lameijer: ‘Niet genoeg aandacht voor mensen met mentale klachten door corona’

    Als Spoedeisende Hulp arts ziet Heleen Lameijer het coronavirus van dichtbij toeslaan. Maar wanneer ze thuiskomt, Instagram opent en de berichtjes in haar inbox checkt, ziet ze ook heel andere gevolgen van de crisis: niet de lichamelijke, maar de geestelijke. Een geluid waar ze op haar profiel aandacht aan wil besteden. Een week lang zet ze haar Instagrampagina @makesciencework, waar ze al jaren medische kennis en inzichten deelt, in het teken van mentale gezondheid. “Daar is momenteel niet genoeg aandacht voor.”