Volledig scherm
© Thinkstock

Automobilisten tussen Heeze en Geldrop opgelet! Weg afgesloten

HEEZE/GELDROP - Iedereen die gebruikmaakt van de Geldropseweg van Heeze naar Geldrop krijgt van 18 tot 29 september te maken met een omleiding. De weg is gedeeltelijk afgesloten. 

De gemeente Heeze-Leende voert op verschillende plekken asfaltonderhoud uit. Maar waarschijnlijk zorgt de afsluiting van de verkeersader die Heeze met Geldrop verbindt wel voor het meeste ongemak. 

Meerdere wegwerkzaamheden

De weg wordt net voorbij de rotonde aan de Muggenberg afgesloten. Alle automobilisten die naar Geldrop of verder moeten, worden omgeleid via De Rul en De Zegge. Daar zijn echter ook wegwerkzaamheden bezig als onderdeel van het project waterberging en natuurontwikkeling Kleine Dommel.

Over een lengte van 200 meter komt een tijdelijke weg die als een soort bypass langs de Rul ligt. De gemeente vermoedt dat dit niet voor extra hinder zorgt. 

Nieuw asfalt

De Geldropseweg wordt voorzien van een nieuwe laag asfalt. De weg blijft in de richting van Heeze wel gewoon open maar in de richting van Geldrop is er dus een omleiding. De werkzaamheden moeten  29 september klaar zijn, maar de planning is afhankelijk van de weersomstandigheden.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Cranendonck e.o.