Volledig scherm
© Thinkstock

Bijeenkomst verkeersafwikkeling bedrijventerrein De Poortmannen Heeze

HEEZE - De gemeente Heeze-Leende houdt op dinsdag 22 november een tweede bijeenkomst over een betere verkeersafwikkeling van bedrijventerrein De Poortmannen.

De gratis bij te wonen inspraakavond heeft als doel om de overlast van het vrachtverkeer in Ginderover en Heeze te verminderen. Het overleg vindt plaats in boerderij De Hooizolder, Kapelstraat 29, en begint om 19.30 uur. Naar aanleiding van de inbreng van genodigden op 22 september heeft de gemeente drie varianten laten onderzoeken op haalbaarheid; zowel qua veiligheid, oplossend vermogen als financiën. Meer info is na te lezen op de website van de gemeente.

  1. Aantal wanbetalers zorgpremie flink gedaald
    Interactieve graphic

    Aantal wanbetalers zorgpremie flink gedaald

    REGIO - In een jaar tijd is het aantal wanbetalers van de zorgpremie met maar liefst 11 procent gedaald, blijkt uit door het CBS vrijgegeven cijfers van het Zorginstituut Nederland. Dat komt vooral door een versoepeling van de regels en niet zozeer doordat mensen beter in staat zijn voor hun zorgverzekering te betalen. Met name in het zuiden van Nederland heeft een stevige daling ingezet. In een aantal grotere gemeenten in het zuiden - Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Roermond, Middelburg - was eind 2016 zelfs sprake van ruim twintig procent minder wanbetalers dan een jaar eerder.

Cranendonck e.o.